İntema Mutfak 2013 modelleri (Lignum)

admin | 14:00 | 0 yorum

2013 hazır mutfak modelleri hazır mutfak markaları İntema mutfak modelleri...
Mutfak mobilyaları zaman içerisinde gelişen teknoloji ve yapı malzemeleri sayesinde ve insaların artan ihtiyaçları doğrultusunda artık bambaşka bir hale geldiler. Üreticiler halen uzay çağının en dekoratif mutfakları ile ilgili Ar-Ge çalışmaları yürütüyor. Ülkemizde ise mutfak denince akla ilk gelen markalardan biri olan İntema bu konuda öncülüğünü sürdürürken yepyeni mutfak tasarımlarına imza atmaya devam ediyor. Örneğin 2013 mutfak koleksiyonları arasında yer alan Lignum serisinde İntema üç boyutlu desenlere sahip ahşap kaplama yüzeyler kullanarak mutfakta doğallığa yepyeni bir yorum getiriyor.
Dalgalı ve hasır desenlerinde ; venge, meşe ve çikolata gibi trend renk tonları olan yüzeyler evin en sıcak, en samimi mekanına dönüştürüyor. Mat lakenin şık, pastel tonları doğal ahşap ile buluşunca sıradışı bir zerafetle bütünleşiyorlar.


Category: , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 yorum